Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 2.6.2017 22:06:38

piána

Kde je hranice mezi únavou a depresí? Na co ještě stačí dovolená a na co už ne?
Tuto otázku jsem si v poledne položil a pak už jsem skoro nebyl schopen pracovat. Poslední hodinu jsem už jen poslouchal Laibach a sbíral podklady na výstavu o Mazutce.
Po práci jsem pak šel zkoumat pražská piána na ulici. Nejdřív na Masaryčku, kde jsem našel piáno které mělo tak polovinu klapek hluchých. Potom k Národnímu divadlu, kde je sice dobré piáno ale špatné okolí. Nejlepším piánem se ukázalo být to v Heroldových sadech blízko Krymské.
Potom jsem pospíchal na Vršovické nádraží, dále vlakem plným nějakých spratků co jeli na tábor za Davli a pak pěšky podél vody.
Uvažoval jsem o tom, že si koupím nějaké levné a přenosné klávesy z bazaru, abych se mohl učit na piáno. Vymýšlel jsem námět pro povídku, která by se odehrávala na vodě.
A přemýšlel jsem zda na mou náladu bude stačit jen dovolená nebo už ne.

login