Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 11.6.2017 21:27:14

havaj

(slovo včerejšího dne)

Původní plán na čtvrtek bylo jít ven se slečnou A. A původní plán nevyšel, Tak jsem místo toho šel na Třešňovku a průzkum okolí malešického nákladového nádraží.

Původní plán na pátek rovněž nevyšel. Slečna S neviděla smysl v tom chodit na třešně, když ještě nejsou. Tak jsme se vydali na noc kostelů.

V sobotu už šlo vše podle plánu. Nejprve jsme byli v ZOO, potom jsem pomáhal sestře s bakalářkou a nakonec jsem ve společnosti slečny S, zakončil den na muzejní noci. Nejprve v muzeu hudby, pak v muzeu kávy a nakonec v Geologickém ústavu univerzity Karlovy (to už sám).

A mezitím squateři obsadili dům, kterému dali právě přezdívku Havaj. Než jsem se rozhoupal k průzkumné návštěvě, vykázala je policie.

login