Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 29.6.2017 09:52:25

ježíš

je slovo včerejšího dne, bo mě a slečnu S. včera zastavili na ulici "dobrovolníci" a ptali se nás, kde nacházíme klid. Po krátké debatě o klidu na rušné ulici navrhli, že bychom mohli najít klid u Ježíše a už nás zvali na nedělní bohoslužbu k nim na Hradčanskou. Vyšlo najevo, že jsou to mormoni. To už jsem je pomalu začal posílat do Háje, kdyby tam se mnou nebyla S., myslím že bych zahájil ústup po prvním Ježíšovi.
* * *
Už delší dobu chodím do práce kolem plakátu, kde je vyfocený týpek, který vypadá jako Marlon Brando zamlada (akorát s dredama na hlavě). Nad ním je napsáno "9 kulek a stále naživu" a pod ním "www.rozsvittmu.com". Včera jsem se konečně vyhecoval, abych si vygooglil o co jde a co myslíte že za tím stojí. A, ano, správně - Ježíš.
* * *
Jinak jsem dal včera dohromady seznam svých povídek a uvědomil si, jak ten čas letí. Třeba taková slečna S. do Prahy přijela až v roce dva13 a v tý době neuměla česky! Jsem rád, že jsem jí potkal až teď.
* * *
Ani v pondělí se čas nezastavil. Byl jsem po práci na výletě ve Všenorech. Cestou zpátky jsem na Přeštínské potkal Lucku J., která se vracela z firemního teambuildingu na motokárách.
V úterý se naopak pravděpodobně čas zastavil. Vůbec mi to nemyslelo, nenapadaly mě ani vlastní věci a to je co říct. Nicméně jsem se stihnul projít po Žižkově, posedět na poradě Mazutky a ještě se vracet nočním vlakem do Bojova.

login