Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 12.7.2017 21:58:47

lišky

dnes ráno jsem jel metrem a po pár stanicích jsem si všiml, že tam sedí jedna liška na kterou mám nějaký ten čas spadeno. Je to hubená (obarvená) červenovláska s ofinou (jak slečna Ferka) a jezdí ve směru Dobříš/Jíloviště až Můstek (B) a zpět.

Odpoledne jsem pak (kromě práce a poslechu videí youtubera jménem Naprosto retardovaný) četl slovo překladatele ke knize Svatá kniha vlkodlaků. V tu chvíli mi odpověděla jedna napůl liška - napůl kočka - napůl žena, které jsem pochválil její novou (softporno/profilovou) fotku. To nemohla být náhoda, jelikož jsem zrovna četl tento odstavec:

Liškodlačice - nadpřirozená postava z čínských pohádek a legend, o které se zmiňuje Egon Bondy v knize Leden na vsi. Mění se z dívky v lišku a naopak.

Tož som po koncu hokny vyrazil do knihovny si tu knihu půjčit.

login