Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 20.7.2017 17:10:26

NKP

Už delší dobou si hraju s myšlenkou založit časopis NKP. Bude to něco mezi skutečným časopisem a výmluvou, jak se dostat na místa, kam by mě normálně nepustili, a záminkou proč mluvit s lidmi, kteří by se mnou normálně nemluvili.
Už delší čas taky sleduju videa Martina Roty (a pořad Fakta vítězí), kde je krásně vidět jakým způsobem je možné pídit se v informačních stopách.
A dnes jsem si udělal jasno v tom, že NKP určitě půjde v této linii. Budu tam psát jen to, co jsem skutečně na vlastní oči viděl, a nebo to, co se dá podložit rameny titánů. Rozhodně to ale nebude názorová publicistika.
No a nebo si budu nepokrytě vymýšlet, jako to dělaly Weekly World News. Lákají mě obě varianty. Konec konců, "Všechny dobré knížky jsou pravdivé. I kdyby se v nich psalo o věcech, které se nestaly a nikdy se nestanou.".
PS: mimochodem, NKP už vlastně existuje

login