Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 5.8.2017 14:19:23

nos

večer ten den, co mi fung poslal kroniku, jsem se viděl se slečnou N. Slečna N. měla od posledního setkání nový nos.
Jsem člověk konzervativní, který každou novostavbu opláče dvakrát - poprvé když zboří starý dům a podruhé když tam postaví nový. Proto jsem se o její nos trochu bál, nicméně při setkání jsem si uvědomil, že není proč. Slečna N zůstala taková (vzhledově i povahou), jakou jsem si jí pamatoval a nový nos byl sice viditelný, ale pro mě nepodstatný detail.
Též jsem se utvrdil v tom, že slečny vnímám jako celek a je těžké pro mě posuzovat, která z nich má lepší nos, když přece každá má ten nos, který k ní patří.

Z tohoto dále vyplývá, že nechápu jak se někdo může zajímat o holku jenom kvůli tomu, jak ta holka vypadá. Nevěřím, že to jde, nedokážu zkrátka vnímat samotný vzhled odděleně od osobnosti.

login