Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 13.8.2017 23:05:16

Florenc

je slovem sobotního dne, protože jsme se slečnou S. čekali na Florenci, až přijedou její kamarádi z Ruska. My jsme měli zpoždění, ale Polski bus z Minsku (nebo co to bylo) měl zpoždění mnohem větší.

Když pak Dáňa a Darja přijeli, pokračovali jsme skrz centrum Prahy na Letnou. S. si hrála na průvodkyni a já si hrál na cizince v ruském zajetí - tipoval jsem o čem se zrovna mluví. Pokusy o komunikaci v broken english nedopadaly zrovna dobře, o to lepší však byl taneček na kampě, drakón burrito a Darjino čtení českých nápisů. Na to že české nápisy viděla poprvé v životě fakt dobrý.

Večer jsme pak telefonovali do ruska mamince slečny S.

Mmch: jedna kamarádka chce svou dceru nazvat Florence. Nebo Flora.

login