Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 17.8.2017 00:06:17

mrdat & mlátit

V ruštině je prý takové úsloví, dovolil bych si to přeložit jako "mrdat & mlátit". Znamená to takové překvapení, že je  z toho člověk v šoku, i když je to překvapení vlastně dobrá věc.

I já byl dnes (obrazně řečeno) omrdán a zmlácen.

Je to stejně zvláštní, jak jsou některý věci krásný a trochu děsivý. Bouřky, výbuchy sopek atakdále. Ta krása i ten děs patří k sobě, byť jsou to protiklady.

Třeba jedna z nejděsivějších věcí, co jsem kdy zažil.... byl... (moment překvapení) - sex. Řeknete si sex, tvl? Vždyť to je jedna z nějkrásnějších věcí, ne? Ne! Alespoň ne pro toho, kdo je nedobrovolný (skoro)přihlížející.

Některý věci zkrátka patří k sobě, i když jsou to protiklady. Třeba spolu a sami.

login