Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 31.8.2017 09:34:29

na statistiku

je výraz dnešního dne, bo jsem četl v (m/M)etru článek o pokutách v MHD. Zarazili mě tam dvě věci: Zaprvé fotostory končící myšlenkovou replikou "To je teda trapák. Nemá ani na lístek, a zval by mě na rande... To si dělá srandu, ne?!" a zadruhé pokuta za polovic (400 Kč), ovšem podmíněná zakoupením ročního kuponu (3650 Kč). Přijde mi, že jen málo lidí jezdí načerno vyloženě protože by neměli peníze na lístek. Navíc černí pasažéři jezdí takzvaně na statistiku, mají spočteno že těch 800 Kč za pokutu je prostě levnější než co by za lístky, proto ta sleva na pokutu moc nedává smysl.
PS: dnes ráno v autobuse spadla do uličky nějaká stará paní. Naštěstí se jí (zřejmě) nic nestalo, ale vyděsilo to asi všechny.

login