Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 9.9.2017 14:20:36

slovem úterý jsou Malešice poněvadž jsem šel po kolejích z nákladového nádraží Žižkov do Malešic

slovem středy je šoufl, bo se mi večer udělalo dost šoufl a tak jsem následující den raději zůstal doma. A pak jsem slečně S. vysvětloval, co že je to ten šoufl.

slovem čtvtka je jack, protože jsem večer sledoval další díl Strange parts, kde iPhone7 dostal to, co mu chybí - obyčejný jack na sluchátka

v pátek jsem přišel do práce a nikde nikdo. Tvl, není snad ten sportovní den? Byl sportovní den, tak jsem se přesunul tam.
Nicméně slovem dne jsou modráky, které jsem viděl ve výloze jednoho butiku v Pařížské. Dokonce na nich byl nápis CD, nikoliv však jako české dráhy, nýbrž jako christian dior.

login