Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 25.9.2017 11:13:39

buchty

V neděli mě náhodný mem zanesl na wiki článek o 9/11. Četl jsem si o válce proti teroru a různých přešlapech, ke kterým tehdy docházelo. Jeden by řekl, že mučení patří do středověku a do nějakých méně civilizovaných končin. Omyl. Nejhorší na tom je, že se nejedná o žádné konspirační teorie, ale o dobře zdokumentovanou a v podstatě přiznanou pravdu.
Večer jsem si chtěl spravit náladu nějakou detektivkou, tak jsem si pustil první díl majora Zemana. Proč ne. Překvapilo mě, jak moc je tenhle seriál kýčovitý a předvídatelný, alespoň co se námětu týká.  Ten první díl - no tyjo! Honza Zeman se vrací domů a těší se na máminy buchty. No to je jak z nějaký pohádky! No a potom mu zabijou otce, on s pomocí dvou starých komunistů vyšetří jeho smrt a na to konto si podá přihlášku do SNB. No tyvole, úplná starořecká tragédie.

login