Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 11.10.2017 11:29:47

otesánek

vlak ze Smíchova dnes zastavil a zhasl v Nuselském údolí. Když se pak rozjel, vjel do tunelu bez osvětlení. Po dlouhé době jsem tak projel nějaký tunel po tmě.
Ministr Pelikán ve spolupráci s Člověkem v tísni zavádí nový jednotný formulář pro výzvu k zaplacení exekuce. To je jednoznačně krok dopředu, protože současný stav je prý nepřehledná džungle různorodých formulářů, u kterých i právníci nedokáží snadno najít podstatné údaje.
Jinak můj dnešní horoskop z Metra: "Při štípání dřeva jste našli kousek, který by podle vás při malé úpravě mohl vypadat jako děťátko samorost. Rodina si klepe na čelo." Nezačíná takhle nějak otesánek?
A na závěr tu mám vzkaz pro Marii Zandálkovou: Neptej se, co tím chtěl básník říci, sám to neví.

login