Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 7.11.2017 14:20:01

thyrukismus

V neděli přijel jakýsi mámin známý z Brna a vyrazili jsme s ním autem na výlet do Vlčí rokle a následně do Lojovic. Já jsem si hrál na navigátora a navigoval jsem po okreskách. Zastihli jsme celkem hezké počasí, takže se celkem vydařily i fotky.

V Lojovicích jsem dostal megazáchvat sentimentu. Nojo, po pěti letech jsem byl v místě, kde jsem pět let žil.

Slovem neděle je ale thyrukismus - nezvladatelná touha vlastnit mnoho hudebních nástrojů a hrát na ně. Nazváno podle příjmení jednoho nositele těžké formy tohoto syndromu.

Jinak během dne jsem se dozvěděl, že umřel R.P. Ale to bylo (vzhledem k tomu, že byl v nemocnici v kómatu) spíš jen otázkou času.

login