Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 13.11.2017 15:07:39

mikrofon

v nedělu jsem už už chtěl pokračovat s překladem 95ti tezí, když jsem si uvědomil, že některé narážky v textu jsou natolik složité, že vysvětlovat je znamená překládat staré ekonomické články a zavádět do češtiny nová slova (např. gig economy).
Tak jsem si otevřel facebook a tam Stephen Hawking obviněn ze sexuálního zneužívání. Byl to hoax pochopitelně, nicméně to jen posílilo můj pocit, že některý věci zkrátka nechápu a ani je nechci chápat.
Tož sem pustil SunVox a pustil jsem se do experimentování a tím jsem strávil celý zbytek dne. Nakonec jsem rozchodil i mikrofon a nahrál si samply pro můj plánovaný daft punk cover. Ale ještě se mám co učit se samplery, vokodéry a autotune, než ho zvládnu udělat.

login