Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 18.11.2017 16:39:38

státní svátek

Přišel jsem, viděl jsem a (v rámci photo raidu pana K.) jsem vyfotil 17. listopad. A měl jsem z něj dost smíšené pocity. Přemýšlel jsem, jaký projev k této příležitosti říct, aby nezněl blbě. Večer jsem pak s potěšením zjistil, že už to za mě udělal Ivan Bartoš. Zdůraznil, že 17/11 není jen připomínkou roku 89, ale i roku 39, který je pro současnost mnohem více signifikantní, jak můžem vidět v Maďarsku ale i na úspěchu některých stran u nás.
Dopoledne jsem strávil v Dobré čajovně s Mášou a Sofií. Jinak zbytek týdne bojuju s únavou, temným obdobím roku, projevy chřipky a s tím, že mi už nezbyly dny dovolené.

login